About

halve marathon-CPC

Hi lieve lezer,

Ik heet Aurelie, ben 29 jaar oud en in het dagelijkse leven ben ik actief als online marketeer. In 2013 begon ik met hardlopen en wat eerst louter een hobby was, is de voorbije jaren uitgegroeid tot een passie. Het was echter geen liefde op het eerste gezicht :).

Ik herinner me nog goed hoe ik mijn eerste hardloopstapjes zette via Start To Run en al na 3 minuten buiten adem was. Hoe ik na mijn eerste vijf kilometer dacht dat ik nooit verder zou kunnen lopen. En hoe ik in mijn voorbereiding voor mijn eerste halve marathon compleet uitgeput was na 13 kilometer en even dacht dat lange afstanden dan misschien toch niets voor mij waren. Maar ondanks alle twijfels ben ik steeds blijven doorzetten. En dat is ook mijn mooiste les uit het hardlopen; zolang je er maar hard genoeg voor werkt, is alles mogelijk.

Hardlopen maakt mij gelukkig en dat gevoel wil ik ook graag met jou delen. Op deze blog zal je dan ook mijn laatste hardloopavonturen zien verschijnen, alsook artikels met hardlooptips, nieuwe producten, leukste hardloopwedstrijden, …

Ik wens je heel veel leesplezier en hoop dat je hier regelmatig een kijkje komt nemen. Als je het leuk vindt, kan je ook altijd een bezoekje brengen aan mijn instagramaccount.

Liefs,
Aurelie

 

PS: Benieuwd naar waar Run, Love, Dream voor staat? Het verwijst eigenlijk naar het hardloopproces dat ik zelf heb meegemaakt. Ik begon met hardlopen om mijn conditie te verbeteren, maar had nooit gedacht dat ik het ook écht leuk zou vinden (Run). Op een gegeven moment merkte ik dat ik niet meer zonder hardlopen kon en het nodig had om regelmatig een rondje te gaan lopen en alles even te vergeten. Toen was mijn passie geboren (Love). En dat resulteerde natuurlijk in een aantal dromen (Dream). Mijn grootste droom was het uitlopen van een marathon en die droom heb ik in 2017 in New York kunnen realiseren.

En zo is de cirkel rond. Hoe meer ik hardloop, hoe meer ik ervan hou en hoe meer dromen ik voor ogen heb en wil realiseren.