Training

Nog 139 dagen tot de marathon van New York: Kennismaking met #teamannemerelrunsNYC2017

marathon-tuiAfgelopen zondag organiseerde Tui Sports, de organisatie waarmee ik naar New York ga, een algemene trainingsdag voor de deelnemers van de najaarsmarathons.  Het was tegelijk ook mijn eerste kennismaking met de meiden van #teamannemerelrunsNYC2017 (én met Annemerel zelf) en ik vertel je dan ook graag wat meer over deze dag.

Omdat het event plaatsvond in het Nederlandse Amersfoort, hadden Marianne en ik al om 8u ’s morgens in Mechelen afgesproken om samen te rijden. Eenmaal aangekomen op de locatie van het evenement, kwam Fon (road2run) meteen naar ons toegelopen. Met ons drieën namen we plaats aan een tafel die groot genoeg was voor het hele team en één voor één kwamen ook de andere meiden ons vergezellen.

Na een korte kennismakingsbabbel (waaruit al meteen bleek dat we met een hele leuke groep zijn), kregen we van twee TUI-experten een presentatie over voeding en blessurepreventie. Hierna was het tijd voor wat beweging. In de uitnodiging van het event stond al dat we samen een rondje van 6,5 km gingen lopen door de Amerfoortse bossen, maar eerst hadden we nog een warming up en wat loopscholing voor de boeg.

marathon-tui-2Na dat halfuurtje baadde ik al helemaal in het zweet en toen moest het echte werk nog beginnen. Mijn marathonschema voorzag een rondje van 12 km op zondag, en dat was ik in eerste instantie ook van plan, maar door de warmte besloot ik het op 6,5 km te houden. Ik wilde namelijk geen déjà-vu van de 20 km van Brussel. Het rondje liep ik daarom bewust traag en met een zo laag mogelijke hartslag. Ik had het gezelschap van Rianne, een van de meiden van ons team, en voor we het wisten waren we opnieuw aan het beginpunt.

Een tweede rondje was echter geen optie want ik snakte naar water, eten en een douche. Dat was gelukkig allemaal voorhanden (ik proefde zelfs kwark voor het eerst in mijn leven, haha). Na afloop maakten we nog een aantal foto’s met de meiden die er nog waren en toen was het moment daar om afscheid te nemen en al te beginnen uitkijken naar onze volgende teammeeting. Met Marianne maakte ik onderweg nog een mini-tussenstop in Rosada en anderhalfuur later scheidden ook onze wegen opnieuw in Mechelen.

Bedankt TUI Sports voor de uitnodiging en bedankt #teamannemerelrunsNYC2017 voor het hele fijne gezelschap! Ik kijk enorm uit naar New York, maar eerst gaat er toch nog wat getraind moeten worden ?.

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply EssayPaper 26 juli 2017 at 10:19

  EssayErudite.com is the web’s leading provider of quality and professional academic writing.
  When it comes to essay writing, an in-depth research is a big deal. Our experienced writers are professional in many fields of knowledge so that they can assist you with virtually any academic task. We deliver papers of different types: essays, theses, book reviews, case studies, etc.
  We have thousands of satisfied customers who have already recommended us to their friends. Why not follow their example and place your order today?

 • Reply Avito777Tync 16 augustus 2017 at 03:03

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Мое почтение, дорогие друзья!

  Рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам нужны определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!
  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим… А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% …

  Оплата:
  ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
  Рады сотрудничеству!

  Залив Авито канал Телеграмм @t.me/avito50
  ________

  авито краснодар вещи пакетом
  авито ростов доска бесплатных объявлений
  пакеты +на авито купить
  авито доска бесплатных объявлений
  авито пакет +для новорожденных

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge