Training

Favoriete hardloopmomenten van 2016

hardloopmomenten-2016Ook al zijn we intussen 3 januari, toch wil ik nog even terugblikken naar 2016. 2016 was immers een heel mooi hardloopjaar voor mij. Het begin verliep wat moeizaam, maar eens ik op dreef was (en mijn motivatie teruggevonden had), beleefde ik heel wat fijne hardloopmomenten. Dit zijn mijn favorieten. 

Halve marathon van Brussel

Met stip op 1: de halve marathon van Brussel. Het was mijn allereerste halve en op voorhand was ik dan ook enorm zenuwachtig over wat mij te wachten zou staan. Uiteindelijk was dat nergens voor nodig en liep ik de hele tijd met een smile van oor tot oor. En het zal je dan ook niet verbazen dat elke keer als ik aan die dag denk, die glimlach dan ook meteen terugkomt. Ik hoop van harte dat de halve marathon in Den Haag ook zo’n ervaring wordt om nooit te vergeten.

Hardlopen in Italië

Jaarlijks ga ik op vakantie naar Italië en mijn hardloopschoenen gaan dan ook steevast mee in mijn koffer. Niet ver van ons hotel is een atletiekpiste en, hoewel ik het normaal gezien absoluut niet fijn vind om de hele tijd rondjes te lopen, kijk ik er daar echt naar uit. Alleen al de omgeving met zicht op de bergen én het Gardameer geeft me zin om een hardlooptraining af te werken.

Het verbreken van mijn PR op de 5 en 10 km

Dit jaar verbrak ik – zij het onverwachts – mijn PR op de 5 en 10 km. Dat geeft mij enorm veel energie om volgend jaar nog beter te doen. Ook al doe ik mijn intervaltrainingen niet graag, toch beginnen ze eindelijk hun vruchten af te werpen. YES!

Wat waren jouw favoriete momenten van 2016?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge